ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ & ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Εντυπος & ηλεκτρονικός Οδηγός. Περιλαμβάνει πληροφοριακά  στοιχεία των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων που έχουν έδρα τους  Νομούς:  Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας & Λευκάδας αλλά επιχειρήσεων και επαγγελματιών της υπόλοιπης Χώρας που θέλουν να προωθήσουν τις δραστηριότητές τους στους παραπάνω Νομούς.

Καταβάλουμε  προσπάθεια ώστε οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες των περιοχών μας να ...είναι όλοι μέσα !

Είναι ένα χρήσιμο «εργαλείο» στα χέρια κάθε πολίτη όλων καθότι  μέσα στις σελίδες του υπάρχουν  προτάσεις & λύσεις στις πολλαπλές ανάγκες όλων.

Η πρόσβαση στις πληροφορίες του είναι ΔΩΡΕΑΝ. Δεν χρειάζεται να πληρώνετε αδρά…. για να μάθετε στοιχεία επιχειρήσεων και επαγγελματιών της περιοχής μας.

Το μόνο που πρέπει να θυμάστε ….. είναι να έχετε τον Οδηγό πάντα & παντού μαζί σας: στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στην επιχείρηση, στην εξοχή κ.α.!!!

  1. Λειτουργεί «χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς ηλεκτρική μπαταρία, δεν χρειάζεται αναβάθμιση & δεν κολλάει ΙΟΥΣ».

  2. Είναι εύκολος στη ΧΡΗΣΗ & υπάρχει ΠΑΝΤΟΥ!!!.

  3. Διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ) στις πόλεις και τα χωριά των Νομών: Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας, Λευκάδας & Φωκίδος (Ευπάλιο, Καστράκι, Σεργούλα & Μαραθιά).

Χρησιμοποιήστε τον !!!  Υπάρχει ΠΑΝΤΟΥ !!!  Κερδίζετε  απο την  ΧΡΗΣΗ του !!!

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας  στην επαγγελματική κατηγορία ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΤΟ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ υπάρχει  ο «ΟΔΗΓΟΣ DELIVERY», με όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην κατ΄οίκον ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΑΓΗΤΟΥ & ΠΟΤΟΥ.

Η ηλεκτρονική έκδοσή  του στο διαδίκτυο υπάρχει στην ιστοσελίδα: www.aitoloaka.gr

Back to Top