Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Έδρα μας είναι το Αγρίνιο.

Ξεκινήσαμε το 2009 με στόχο την έκδοση των Επαγγελματικών Οδηγών στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας. Καλύψαμε το κενό που υπήρχε στον τομέα της διαφήμισης και πληροφόρησης της τοπικής κοινωνίας για στοιχεία επιχειρήσεων και  επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή.  Αρχικά για  το σκοπό αυτό δημιουργήσαμε το site www.aitoloaka.gr   όπου καταχωρήσαμε όλους τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του Νομού  Αιτωλοακαρνανίας. Η καταγραφή των επιχειρήσεων έγινε τόσο σε συνεργασία με το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ όσο και την άντληση στοιχείων από την Αγορά.

Στη συνέχεια προχωρήσαμε στην έντυπη έκδοση του πρώτου ετήσιου   ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ (Ιανουάριος 2010). Στην πορεία διαπιστώσαμε ότι  υπήρχε ανάγκη στην ευρύτερη περιοχή για καταγραφή και δημοσίευση στοιχείων των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών του Νομού ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ. Στην έντυπη έκδοση του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 2011 ενσωματώσαμε τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του Νομού Ευρυτανίας σε συνεργασία με το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΉΡΙΟ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ. Ανάλογη προσπάθεια έγινε και στην έκδοση του  2013 όπου  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ μας συμπεριέλαβε και την περιοχή της Λευκάδας. Ετσι μετονομάστηκε ως ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ & ΛΕΥΚΑΔΑΣ και μέχρι σήμερα συνεχίζει να κυκλοφορεί.  Η προσπάθειά μας αυτή αγκαλιάστηκε τόσο από τον επιχειρηματικό κόσμο όσο από τους καταναλωτές χρήστες του Οδηγού μας και στους τρείς Νομούς.

Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ  διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ  ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ σε  όλες τις πόλεις και τα χωριά των Νομών:  Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας, Λευκάδας & Φωκίδος (Καστράκι, Ευπάλιο, Σκάλωμα, Μαραθιάς).  Υπάρχει ΠΑΝΤΟΥ και  …είναι όλοι μέσα!

Όλα τα στοιχεία της έντυπης έκδοσης για τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες  περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα μας www.aitoloaka.gr.

Σήμερα η εταιρία μας παράλληλα με την έκδοση των ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΏΝ ΟΔΗΓΩΝ δραστηριοποιείται:

–       στο σχεδιασμό  και την εκτύπωση  κάθε είδους διαφημιστικού εντύπου,

–       στη διάθεση & παραγωγή  επιχειρηματικού-διαφημιστικού δώρου,

–       στις πωλήσεις πωλήσεων έναντι εργολαβικού ανταλλάγματος,

–       την εκπαίδευση προσωπικού για πραγματοποίηση πωλήσεων,

–       και τέλος παρέχει υπηρεσίες προβολής και διαφήμισης στο διαδίκτυο (WEB DESIGN, SOCIAL MEDIA, κ.λπ.).

company png Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Καλλέργη 4 Αγρίνιο ΤΚ 30100 Τηλ. 26410.26123 fax: 26410.49010 Ε-mail:aitolo@otenet.gr

Back to Top