ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ 7 300x193 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝΤο διαδίκτυο είναι ένα σύγχρονο εργαλείο στη διάθεση των επιχειρήσεων & των επαγγελματιών  για την προβολή των δραστηριοτήτων τους όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά  σε παγκόσμιο περιβάλλον  και  ταυτόχρονα παρέχει την δυνατότητα στους Χρήστες να αντλούν πληροφορίες για αγορές,  ολόκληρο το 24ωρο.

Η εταιρία μας προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες προβολής  και διαφήμισης αξιοποιώντας τις δυνατότητες του διαδικτύου (web υπηρεσίες).

Στόχος μας είναι μέσω των τεχνολογιών αιχμής του διαδικτύου να προβάλλουμε σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο υπηρεσίες και προϊόντα της ευρύτερης περιοχής μας. Ετσι θα προκείψουν οφέλη και για μας και για τους πελάτες μας.

colours small 300x97 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Οι υπηρεσίες διαδικτύου (web design)  που προσφέρουμε είναι:

A.       Κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων.

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες δυναμικές, μοντέρνες, καλαίσθητες και φιλικές στις μηχανές αναζήτησης.  Στην κατασκευή των ιστοσελίδων δεν περιοριζόμαστε μόνο  στην αισθητική της αλλά στο σωστό στήσιμο του κώδικα και την ανάπτυξη του λογισμικού που υπάρχει στην αθέατη πλευρά  της ιστοσελίδας, ώστε να εξασφαλίσουμε για σας τη μέγιστη δυνατή θέση στις μηχανές αναζήτησης & το γρήγορο φόρτωμα  (load) των σελίδων.

Ο σχεδιασμός μιάς  ΒΑΣΙΚΗΣ  ιστοσελίδας γίνεται με λογισμικό  WORDPRESS CMS (Σύστημα διαχείρισης περιεχομένων), ώστε να είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης, (GOOGLE, BING, YAHOO) μοντέρνα και δυναμική σε βελτιώσεις και επεκτάσεις, εύκολη στη διαχείριση από τον απλό  Χρήστη, και να έχει δυνατότητα για ηλεκτρονικά κατάστημα (eshop).

Να «φαίνεται»  από όλες τις συσκευές που έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο ( κινητά τηλέφωνα, tablets, lap tops  κ.λπ.

Γιατί να επιλέξτε εμάς  στην κατασκευή της δικής σας ιστοσελίδας ?

–          Γιατί εμείς, πιστεύουμε ότι κάθε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο πρέπει να είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ, να εκφράζει ΑΙΣΘΗΤΙΚΆ την εικόνα της επιχείρησής σας  και να υπηρετεί τους ΣΤΟΧΟΥΣ της.

–          Γιατί εμείς,  χρησιμοποιούμε σύγχρονες πλατφόρμες στησίματος του κώδικα και του λογισμού ώστε οι ιστοσελίδες μας να είναι ορατές από όλα τα μέσα πρόσβασης στο διαδίκτυο (επιτραπέζιους υπολογιστές, laptops, netbooks, tablets και smartphones, smart tvs, smart glasses, smart watches, κ.λπ)  και επιπλέον να είναι  διακριτές & φιλικές από τις  μηχανές αναζήτησης.

–          Γιατί εμείς, δημιουργούμε ιστοσελίδες με χαρακτήρα και ταυτότητα. Η πρότασή μας για τη δική σας ιστοσελίδα θέλουμε να είναι μοναδική από πλευράς εικαστικής προσέγγισης και ταυτόχρονα να έχει τη μέγιστη λειτουργικότητα-συνερασία  με τις μηχανές αναζήτησης.

–          Γιατί εμείς, σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας ώστε να αντιπροσωπεύει πλήρως το κύρος της επιχείρησής σας και επιπλέον να συνάδει με το προφίλ των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχετε.

–          Γιατί εμείς, έχουμε τις ιδέες και τις γνώσεις μέσα από την ιστοσελίδα σας να   σας διαφοροποιούμε από τους ανταγωνιστές σας και να  προβάλλουμε με έμφαση τα πραγματικά σας ανταγωνιστικά  πλεονεκτήματά σας.

–          Γιατί εμείς, αξιοποιούμε όλα τα κοινωνικά δίκτυα επικοινωνίας ώστε να προωθήσουμε την ιστοσελίδα σας στις μέγιστε δυνατές θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

–          Γιατί εμείς, στο πακέτο των υπηρεσιών μας, παρέχουμε εκπαίδευση στο προσωπικό σας,  ώστε να μπορεί να παρέμβει στη υποστήριξη της ιστοσελίδα σας.

–          Γιατί με ΕΜΑΣ, η  συνεργασία μας δεν τελειώνει μόλις παραδώσουμε την ιστοσελίδα σας. Παραμένουμε δίπλα σας, παρέχοντας τεχνική υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να αντιμετωπίσετε.

–          Γιατί εμείς,  θέλουμε διαρκώς να προσθέτουμε αξία  και οφέλη στην επιχείρησή σας,

–          Γιατί για  μας, η ικανοποίησή σας είναι προτεραιότητά μας !!!.

–          Γιατί εμείς μέσα από τις δημιουργίες μας & στο διαδίκτυο θέλουμε να έχουμε ικανοποιημένους και αφοσιωμένους Πελάτες !!!.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ 3 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ:

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ 9 300x182 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ«ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ  (SITES) ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ & ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ   ΑΡΙΣΤΑ  ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ !!!

Τούτο για σας σημαίνει ότι,  θα σας βρίσκουν όσοι ψάχνουν για τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που παρέχεται….

Η συμβουλή μας προς εσάς είναι:

Πρίν επιλέξτε με ποιόν θα συνεργαστείτε στην κατασκευή της ιστοσελίδας, πρώτα  να δείτε τις δουλειές του……

Ετσι θα είστε σίγουροι γι αυτό που θα κάνετε….

colours small 300x97 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ 5 300x206 ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝB.        Συντήρηση και  βελτίωση της θέσης  στις μηχανές αναζήτησης, της υπάρχουσας ιστοσελίδας σας.

Γ.        Κατοχύρωση  ονόματος της ιστοσελίδας στο διαδίκτυο (domain names),

Δ.       Φιλοξενία της ιστοσελίδας σας με ασφάλεια,  προστασία  & θωράκιση (cloud– υπηρεσιών) & τέλος,

Ε.       Δημιουργία λογαριασμών  για τα κοινωνικά δίκτυα (social media: fb, yutube, twitter κ.λπ.),

Ζ.       Αποστολή emails & sms με περιεχόμενο: διαφήμισης, προσφορών, ενημέρωσης κ.λπ. σε βάση δεδομένων  8.400 περίπου επιχειρήσεων και επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής.

Back to Top