Επαγγελματικός Οδηγός

AITOLOAKA Επαγγελματικός Οδηγός

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ – ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ & ΛΕΥΚΑΔΑΣ

  Περιλαμβάνει όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στις περιοχές των παραπάνω Νομών. Υπάρχει η ΕΝΤΥΠΗ & η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ έκδοση.

Η Εντυπη έκδοση διανέμεται δωρεάν  ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες & σπίτια των Νομών:Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας, Λευκάδας  & Φωκίδος (Καστράκι, Ευπάλιο, Μαραθιάς, Σκάλωμα).  Είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΌΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ που μοιράζεται ΔΩΡΕΑΝ.  Αποτελείται απο: 1. Τον ΠΡΟΛΟΓΟ  (ο οποίος έχει: ΟΛΟΣΕΛΙΔΕΣ διαφημίσεις, ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ με τηλέφωνα: ΠΡΩΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ, όλα τα χωριά & των τριών Νομών κατά αλφαβητική σειρά),  2. τον ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΌ ΚΑΤΆΛΟΓΟ κατά ΠΟΛΗ – ΠΕΡΙΟΧΗ αλφαβητικά  και 3. Τον ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ ανα επαγγελματική κατηγορία. Για διευκόλυνση των χρηστών στο τέλος των σελίδων του υπάρχει το ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ των ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ.  

Στόχος μας είναι οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες να ….είναι όλοι μέσα. Η ηλεκτρονική έκδοση του ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ μας ΟΔΗΓΟΥ είναι στην ιστοσελίδα: www.aitoloaka.gr 

 

 

 

Back to Top